Coolifting

Coolifting Beauty Gun

Uppgradera din salong med den senaste tekniken.

Som återförsäljare utav CooLifting kan du erbjuda dina kunder det
senaste inom hudvård. Smärtfria behandlingar med tydligt resultat!

  • Ökad kollagen & elastinproduktion: Kontraktion och expandering av kärl ger en ökad syresättning till huden.
  • Termisk chock: Omedelbart resultat genom stimulering av underliggande vävnader (dermis).
  • Intensiv fuktboost: Det höga trycket av CO2 genererar djupgående fuktåtergivning med CooLiftings aktiva ingredienser.

“Det är den mest spektakulära och snabbaste behandlingen någonsin, 5 minuter för att avlägsna 10 år!”

 

“Omedelbar lyftande effekt som slätar ut och ljusar upp huden, fyller ut ytliga linjer och minimerar djupa rynkor.”

 

“Bestående föryngringseffekt genom en intensiv stimulering av kollagen, elastin ger en hudföryngring som förbättrar texturen och kvaliteten på huden.”

KONCEPT

CooLifting-systemet fungerar genom en låg temperatur och högt tryck av CO2-gas som innehåller ett serum av hyaluronsyra samt en botoxliknande peptid. Detta för ner serumet på djupet i huden (Dermis) utan injektion.

 

BEHANDLINGEN

Kombinationen av ett högt tryck med en låg temperatur av CO2 och det egenutvecklade serumet har följande effekter på huden:

  • Stimulerar kollagen och elastinproduktionen: Kontraktion och expandering av kärlen ger en ökad syresättning till huden. Blodcirkulationen ökar och leder till ökad näringstillförsel i huden, vilket ger mer spänst samt lyster och en mer vital hud.
  • Cryophoresys och barophyresys: Cellmembranen i huden öppnas upp av det höga trycket. Kombinationen av kallt och högt tryck på huden orsakar en intensiv och djupgående penetration av Coolifting-serumet och en exponentiell ökning av dess effekter.
  • Termisk chock: Omedelbart resultat genom stimulering av underliggande vävnader (Dermis). Vävnaderna är normalt vid en temperatur omkring 36° C. Det höga trycket av extrem kyla ger en djup och omedelbar hudreaktion.
  • Intensiv fuktboost: Det höga trycket av CO2 genererar en djupgående återfuktning med hjälp från penetrationen av CooLiftings aktiva ingredienser och skapar därmed en långvarig lyster och fuktåtergivning till huden.